Stugor/Lägenhet

Stugorna ligger intill hotellet med direkt närhet till Tjamstanbackarna, längdskidspår och centrum och har 4-10 bäddar. Här finns också möjlighet att hyra vår lägenhet i toppen av Laven med vida utsikt över Malå (se bilder från Laven längst ner på sidan).

Incheckning från kl. 15.00  och utcheckning senast kl. 12.00

Tillval: Sänglinne och handduk, slutstädning, frukost och middag finns som tillval.

Hotellstuga 4-10 bäddar

Stugorna ligger intill hotellet med direkt närhet till Tjamstanbackarna och har antingen 4- eller 6 bäddar. De är utrustade med kombinerad ugn/micro, pentry med kokplatta, köksutrustning, tv, toalett, dusch och städutrustning. I stugorna finns matbord och en bäddsoffa med plats för två, samt ett/två separata sovrum med en våningsäng. Fri parkering med motorvärmare ingår.

Allrum hotellstuga
Pentrykök hotellstuga
Allrum hotellstuga
Hotellstuga Vinter

Norrstugan (Norrstugan nr 8 och 10)

Stugan ligger uppe på campingen just intill Tjamstanbackarna och är uppdelad på två lägenheter (nr 8 och 10) med liknande inredning. På bottenplan finns ett fullt utrustat kök med ugn och kokplatta, wifi, tv, wc och dusch samt en bäddsoffa med två bäddar. På övre plan finns sovloft med sängplats för 8-10 personer. 

Toalettpapper, tvål, städartiklar och torkskåp finns att tillgå.

Norrstugan Vinter
Allrum Norrstugan
Kök och allrum Norrstugan
Sovplatser Norrstugan
Sovloft
Kök Norrstugan 10

Lägenheten Laven

Hyr vår fantastiska lägenhet med utsikt över Malå med omnejd. Lägenheten ligger i toppen av gruv-Laven som ligger i direkt anslutning till slalombacken, skidspår och skoterleder. Totalt finns 6 bäddar.

Toalettpapper och städartiklar finns att tillgå.

Vill du hyra lägenheten ber vi dig ringa receptionen på hotellet: 0953- 417 00 eller 070-508 76 17
Eller maila till info@malahotell.se

Kök i lägenheten i Laven
Allrum i lägenheten i Laven
Utsikt från lägenheten i Laven
Sovrum i lägenheten i Laven

Stugan Pistvakten

Stugan ligger längst ner i backen, i direkt anslutning till Tjamstanbackarna och liftarna. Perfekt ski in-ski out-läge. I stugan finns ett fullt utrustat kök, allrum med bäddsoffa och tre sovrum med plats för upp till 10 personer totalt. Stugan är utrustad med tv, wifi, wc, dusch, liten bastu och en eldstad.

Toalettpapper och städartiklar finns att tillgå.